Restaurant mast middelfart

MAST | Fransk inspireret restaurant på havnen i Middelfart

4. jan. 2023 — På vores menukort finder du en perlerække af lækre retter. Vores mad er inspireret af Frankrig, og vi tilbyder alt fra imponerende …

Hos Mast serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser. Vi ligger ved Lillebælt i Middelfart. Lige der, hvor fiskene er mest friske.

Menukort – MAST | Fisk og fransk på havnen i Middelfart

15. jan. 2023 — Restaurant MAST. Havnegade 8c 5500 Middelfart +45 78 70 25 25 · info@restaurantmast.dk. Kontrolrapport. Kontrolrapport. Bestil og find vej.

På vores menukort finder du en perlerække af lækre retter. Vores mad er inspireret af Frankrig, og vi tilbyder alt fra imponerende skaldyrsfade med jomfruhummer, krabbe og østers til saftige bøffer og franske specialiteter. Vi garanter: God og uhøjtidelig stemning✓ Høj service✓ Smagfuld mad – i hjertet af Middelfart✓

BRASSERIE – Restaurant Mast

Restaurant Mast, Middelfart: Se 129 objektive anmeldelser af Restaurant Mast, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restaurant Mast, Middelfart – Restaurantanmeldelser

Restaurant Mast, Middelfart – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurantmast Anmeldelser. 38 • Under middel. I kategorien Restauranter og barer · restaurantmast.dk. Besøg dette website · restaurantmast.dk.

Restaurant Mast, Middelfart: Se 131 objektive anmeldelser af Restaurant Mast, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 11 af 44 restauranter i Middelfart.

Læs kundernes anmeldelser af restaurantmast.dk – Trustpilot

I 2019 åbnede et fransk brasserie på kulturøen i Middelfart. Restauranten hedder MAST, og trods de franske aner, finder du ingen strittende.

Restaurant Mast | Middelfart – Facebook

Lige der, hvor fiskene er mest friske. Adresse. Havnegade 8C. 5500Middelfart …

Restaurant MAST – VisitMiddelfart

Restaurant MAST

2. maj 2022 — Hos Restaurant MAST på adressen Havnegade 8C Middelfart får du lækker mad serveret med et smil. Restaurant MAST er en som tilbyder mad, …

Restaurant Mast i Middelfart ligger på havnefronten med en fantastisk udsigt til begge Lillebæltsbroer. Her serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser.

Restaurant MAST – Anmeldelser – Fyn – DinnerBooking

Restaurant MAST | KulturØen

Restaurant MAST Middelfart – Dagens Menu

Restaurant MAST Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Restaurant MAST Middelfart og spar penge. Havnegade 8C Middelfart 5500

Keywords: restaurant mast middelfart, mast restaurant, kulturøen middelfart restaurant