Personalegruppen kontakt

Kontakt Personalegruppen A/S i Søborg | Vikarbureau

​Telefon: 39 69 10 89. ​. Vagttelefon. Alle dage mellem 6 – 24 … PersonaleGruppens hovedsæde i Søborg. To navigate, press the arrow keys.

Se hvor vi bor, og find vej med rejseplanen.

PersonaleGruppen

Vikarbureau i København, på Frederiksberg og resten hele Sjælland

Vikarbureau med hurtig levering af erfarne vikarer til omsorg af udsatte borgere på hele Sjælland bl.a. Søborg, Frederiksberg og Søborg. Kontakt os her!

Bliv vikar – Personalegruppen A/S

Vikarer i PersonaleGruppen planlægger deres egen arbejdsuge. De møder nye mennesker, nye arbejdsopgaver og spændende udfordringer – det styrker fagligheden!

Send ansøgning og bliv vikar hos os – Personalegruppen A/S

Du er til rådighed, og er mulig at få fat på via telefon; Du har den rette indstilling til at arbejde som vikar; Du er mødestabil, og sætter en ære i at …

Læs mere om, hvordan man bliver vikar hos PersonaleGruppen. Find information om, hvor PersonaleGruppen tilbyder vikariater og til hvilke fagområder.

Personalegruppen A/S

Om PersonaleGruppen – Personalegruppen A/S

Kontakt os. ​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine. spørgsmål – send os en besked i formularen eller. ring 39 69 10 89​.

Vikarer med kvalitet! Vikarerne i PersonaleGruppen brænder for at gøre en forskel inden for deres arbejdsområde. Det giver de bedste resultater for kunden.

Om PersonaleGruppen – Vikarer med kvalitet!

Personalegruppen – Alt i personaleløsninger

Kontakt os. ​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine. spørgsmål – send os en besked i formularen eller. ring 39 69 10 89​.

Vi forstår behovene for personaleløsninger – og har mange års erfaring med at opfylde dem. Vikarer til både ældrepleje og sygepleje, institutioner, rengøring mv.

SOSU-vikar i København, på Frederiksberg og hele Sjælland

SOSU-vikar i København, på Frederiksberg og hele Sjælland | Læs her

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hos Personalegruppen, hvis du har yderligere spørgsmål. Kontakt os på vikar@personalegruppen.dk.

Som SOSU-vikar har du mulighed for at komme ud til plejehjem, hjemmepleje, bosteder og hospitaler på hele Sjælland heriblandt Søborg og København. Ansøg i dag!

Job som vikar – Personalegruppen

Job som vikar

… vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde. For at bestille en vikar skal du logge ind, eller kontakte os for at blive oprettet som kunde.

PersonaleGruppen A/S – Startside – Facebook

PersonaleGruppen A/S – Startside

Log på. eller. Opret ny konto.

PersonaleGruppen A/S, Søborg. 2616 Synes godt om · 110 taler om dette. PersonaleGruppen A/S: vikar & personaleløsninger til hele pleje- og…

Personalegruppen A/S – 28706650 – Søborg – Proff

Proff.dk giver dig firmainformation om Personalegruppen A/S, 28706650. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Keywords: personalegruppen kontakt